İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Halime Bulduk İlkokulu

Emre ÇAKMAKCI - MÜDÜR YARDIMCISI

Emre ÇAKMAKCI 1987 yılında Ordu ilinde doğdu. Memur bir ailenin çocuğu olması sebebiyle eğitim hayatına farklı şehirlerdeki okullarda devam eden Emre ÇAKMAKCI, ilköğretimi Erzurum ve Çanakkale illerinde, liseyi Konya ili Ereğli ilçesinde tamamladı. 2004 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı. 2008 yılında lisans öğrenimini tamamlayıp ülkemizin çeşitli bölgelerinde öğretmenlik görevini yürüttükten sonra 2017 yılında İstanbul ili Büyükçekmece Atatürk İlkokuluna tayin oldu. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği yüksek lisans programına katılmaya hak kazandı. 2021 yılında yüksek lisansını tamamlamasının ardından aynı üniversitenin Sınıf Eğitimi Bilim Dalında Doktora Programına kabul edildi ve bu alanda eğitimine devam etmektedir. 2022 yılında Halime Bulduk İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanan Emre ÇAKMAKCI evli ve iki çocuk babasıdır.